Παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας!

Το Λογιστικό Γραφείο "TAXISBANK" αποτελεί μία σύγχρονη, φιλόδοξη και συνεχώς εξελισσόμενη λογιστική – φοροτεχνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1980. Κύρια δραστηριότητά μας, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένων λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμούς. 

Καθώς οι ανάγκες της εποχής μας και οι συνεχείς μεταβολές στη φορολογική και εργατική νομοθεσία δεν επιτρέπουν εφησυχασμό και απαιτούν αξιόπιστους συμβούλους, στην TAXISBANK φροντίζουμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα. Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας είναι άρτια στελεχωμένη με μια αξιόλογη και δυναμική ομάδα έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων ανθρώπων που εργάζεται σε μόνιμη βάση, αλλά και με μια ομάδα επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών και νομικών συμβούλων καλύπτοντας έτσι, ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών.

Στην TAXISBANK επιτυγχάνουμε τη μείωση της γραφειοκρατίας, καθώς και την άμεση και ορθή εξυπηρέτησή σας, χτίζοντας παράλληλα, σταθερές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

 

Επειδή το σύνθημα μας είναι:

« ... γιατί οι Άνθρωποι και οι Γνώσεις καθορίζουν το Αποτέλεσμα...»

επενδύουμε στους Ανθρώπους και στην απόκτηση Γνώσεων

για να έχουμε το Αποτέλεσμα που επιθυμούμε.