Εταιρικό προφίλ

  • Στελεχωμένη με ενημερωμένους και καταρτισμένους συνεργάτες Οικονομολόγους, η TAXISBANK παρέχει ολοκληρωμένες λογιστικές, μισθολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, επίβλεψης - οργάνωσης και παρακολούθησης Λογιστηρίων, σε κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία όλων των Νομικών μορφών (Ατομικές επιχειρήσεις, Ο.Ε, Ε.Ε, Ε.Π.Ε, Α.Ε, Ι.Κ.Ε, Συνεταιρισμοί, κλπ.)
  • Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η συνεχής αδιάλειπτη παρακολούθηση των συνεχών αλλαγών στη φορολογία και στα εργατικά θέματα, μας βρίσκουν ενήμερους και είμαστε άμεσα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κάθε ενδιαφερόμενης επιχείρησης ή φυσικού προσώπου.
  • SΣτελεχωμένη με καταρτισμένους και καταξιωμένους Συνεργάτες Οικονομολόγους η «ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ι.Κ.Ε.», παρέχει ολοκληρωμένες λογιστικές, μισθολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, επίβλεψης – οργάνωσης και παρακολούθησης Λογιστηρίων, σε κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία όλων των Νομικών Μορφών (Ατομικές Επιχειρήσεις, Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε., Ι.Κ.Ε., Συνεταιρισμοί, κλπ.).
  • Συγχρόνως παρέχει σε όλη την Ελλάδα τηλεφωνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για την άμεση και σίγουρη επίλυση των προβλημάτων σε θέματα Φ.Π.Α., Κ.Β.Σ., Ε.Γ.Λ.Σ., εργατικών κλπ.
  • Η μακρόχρονη εμπειρίας μας και της συνεχής και αδιάλειπτη παρακολούθηση των συνεχών αλλαγών στη φορολογία και στα εργατικά θέματα, μας βρίσκουν ενήμερους και είμαστε άμεσα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κάθε ενδιαφερόμενης επιχείρησης ή φυσικού προσώπου.
  • Η Οικονομική Κρίση που μας πλήττει μας καθιστά υπεύθυνους προσφέροντας τις υπηρεσίες μας αποδοτικά, υπεύθυνα και με αξιόπιστα. Καθημερινή μας επιδίωξη είναι η προσωπική εξυπηρέτηση, η έγκαιρη και έγκυρη επίλυση όλων των προβλημάτων και η ευέλικτη προσαρμογή στα σημερινά και αυριανά οικονομικά δεδομένα.
- See more at: http://www.sardelis-ike.gr/etairia/#sthash.X0Ofcexj.dpuf

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ  Φούρνοι - Ζαχαροπλαστεία

Χ ΚΑΙ Μ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΟΕ  Τοποθέτηση και συντήρηση ανελκυστήρων

EPIRUS CERT  Εταιρεία ελέγχων και πιστοποιήσεων

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΟΕ  Εισαγωγές και εξαγωγές δερμάτινων ειδών

Παπανικολάου Δ. - Κατσούμης   Παραγωγή παγωτών