Το γραφείο μας

Επί 35 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο κλάδο των οικονομικών και ειδικότερα των φορολογικών- φοροτεχνικών και λογιστικών εργασιών, ασκώντας τα Οικονομικά ως επιστήμη και σεβόμενοι αυτά ως τέχνη και λειτούργημα.

Το γραφείο μας - το οποίο λειτουργεί από το 1980 - βρίσκεται σε έναν σύγχρονο χώρο, στο Νέο Ηράκλειο. Στελεχώνεται από αξιόπιστους, εξειδικευμένους ανά κλάδο εσωτερικούς συνεργάτες , προσηλωμένους στην διασφάλιση των συμφερόντων σας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, φροντίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές , προσαρμοσμένες στην οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η πολυετής πρακτική μας ενασχόληση σε συνδυασμό με την ατέρμονη προσπάθεια μας για συνεχή ενημέρωση επί των φορολογικών και νομικών μεταρρυθμίσεων αποτέλεσαν, και εξακολουθούν, θεμελιώδεις λίθους στην ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, από την τακτοποίηση της φορολογικής σας δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων ή την διαμεσολάβηση μας για διευθέτηση οικονομικών/εργατικών θεμάτων και επίλυση αντιδικιών. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η εξειδικευμένη ομάδα των εσωτερικών συνεργατών μας, εγγυάται την πλήρη κάλυψη κάθε σας ανάγκης.

Η εταιρία μας είναι σε θέση να προσαρμόζεται στις οικονομικές εξελίξεις και να παρέχει ολοκληρωμένες Λογιστικές, Μισθολογικές και Φοροτεχνικές υπηρεσίες σε Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα, όντας στελεχωμένη από πλήρως καταρτισμένους οικονομολόγους- φοροτεχνικούς, με σοβαρότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και σύνεση.

Ξεκινάτε τώρα την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και ψάχνεται Λογιστή; Ελάτε στην ΤaxisBank.

Γιατί σε εμάς; Συνδυάζουμε την εμπειρία των τριών δεκαετιών με το πάθος και την όρεξη που διακρίνει τα νέα Στελέχη της εταιρίας μας. Αναλαμβάνουμε την Λογιστική παρακολούθηση της εταιρίας σας, τις Μισθοδοτικές καταστάσεις και την οργάνωση του Λογιστηρίου σας από την αρχή.

 

Φιλικά,

Χριστόπουλος Κωνσταντίνος